Veelgestelde vragen.

Algemeen.

Hoe bestel ik een pakket?

Hartstikke leuk dat je een pakket van Glitterbaas wilt bestellen. Je kunt dat heel gemakkelijk doen door in het hoofdmenu te klikken op ‘’Glitterpakketten’’. Hier staan de voorbeelden van de glitterpakketten afgebeeld. Kies je favoriet, en voeg hem toe aan je winkelmand. Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Ben je enthousiast over Glitterbaas? Je kunt er ook voor kiezen om een knutsel abonnement te nemen. Je ontvangt dan maandelijks een Glitterbaas.

Hoe neem ik contact op met Glitterbaas?

Per e-mail: info@glitterbaas.nl
Per telefoon: +31 6 45458733 We zijn bereikbaar op werkdagen 9.00-12.00.
Per post: Vijfherenstraat 48, 2101XR Heemstede, Nederland.

Knutselpakketten.

Wat kosten de knutselpakketten?

Een los knutselpakket kost 14,95 EUR. Dit is exclusief verzendkosten van 4,00 EUR. Als je kiest voor een proefabonnement ben je goedkoper uit en betaal je slechts 12,95 EUR per pakket. Als je kiest voor een jaarabonnement waarbij je maandelijks een Glitterbaas ontvangt gedurende een jaar betaal je slechts 9,95 EUR per maand voor een pakket.

Wat voor soorten knutselmateriaal bevat het pakket?

Jij en je kind ontvangen een knutselpakket van hoge kwaliteit. De pakketten hebben elke maand verschillende thema’s en geven je kind de mogelijkheid om te werken met verschillende materialen en technieken – op een ontspannen en speelse manier. In de pakketten zitten standaard een Glitterbaas-canvas, verf, lijm, glitters en een pick-up tool.

Voor welke leeftijd is het materiaal geschikt?

In de Glitterbaas pakketten zit materiaal dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Daar moet wel bij gezegd worden dat een kind van 6 jaar meer begeleiding nodig heeft dan een kind van 8 jaar. De pakketten zijn ook geschikt voor volwassenen.

Hoe weet je hoe je het materiaal moet gebruiken?

Bij elke Glitterbaas zit een gebruiksaanwijzing. Hierin staat precies omschreven hoe je hem moet maken. Ook staan er gedetailleerde stap-voor-stap foto’s bij zodat ook het jonge kind het kan volgen. Op onze blog staan nog meer tips en ideeën die je kunt gebruiken voor jouw Glitterbaas.

Wat is de kwaliteit van het materiaal?

We werken samen met een van de grootste leveranciers van hobbymateriaal in Scandinavië waardoor we het beste kunnen bieden op het gebied van kwaliteit en creativiteit!

Onze leverancier volgt de REACH-normen voor beste kwaliteit en milieubescherming. Reach is een verordening van de Europese Unie die is aangenomen ter verbetering van de bescherming van mens en milieu tegen risico’s die kunnen worden veroorzaakt door chemische producten. Reach staat voor registratie, beoordeling, goedkeuring en beperking van chemische producten.
Lees hier meer over Reach.

Kun je deze pakketten ook ergens anders kopen?

Ja, Glitterbaas is ook te koop bij bol.com. Let er wel op dat je minder keuze hebt bij bol.com. Je kunt daar bijvoorbeeld niet je eigen kleur verf kiezen, en de pakketten zijn ook een stuk duurder. Bestel daarom je pakket gewoon bij ons in de webshop.

Abonnement.

Welke voorwaarden gelden er voor leden van Glitterbaas?

De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op de leden van Glitterbaas. Die vind je hier.

Hoe vaak ontvang ik een pakket als ik een abonnement afsluit?

Je kunt kiezen tussen een proefabonnement van drie maanden, of een jaarabonnement voor 12 maanden. Als je een abonnement afsluit, ontvang je het welkomspakket naar keuze binnen 1-2 werkdagen. Daarna ontvang je elke maand op de 20ste van de maand een Glitterbaas pakket.

Hoe weet ik wat de inhoud is van het pakket van volgende maand?

Wie zich abonneert op de knutselpakketten van Glitterbaas heeft toegang tot Mijn Pagina’s op onze homepage. Daar ontvang je elke maand informatie over de inhoud van je volgende pakket.

Kan ik het pakket een maand overslaan?

Als je een abonnement afsluit bij Glitterbaas, ontvang je veel voordeel. Om die reden kun je het niet een maand overslaan.

Op welke manier kan ik betalen voor mijn abonnement?

Je kunt kiezen om je abonnement in één keer te betalen, of  voor maandelijkse afschrijving. Als je kiest voor maandelijkse afschrijving dan betaal je bij inschrijving alleen de eerste maand. Daarna word het bedrag iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven middels SEPA-incasso, zodat jij gewoon lekker kunt gaan knutselen.

Ik wil mijn abonnement opzeggen - Hoe doe ik dat?

Je abonnement bij Glitterbaas loopt voor de periode waarover je hem afsluit. Alleen als je een jaarabonnement afsluit kun je je abonnement stopzetten. Minimale termijn die je moet afnemen voordat je kunt opzeggen is vier maanden. Wil je na vier maanden geen Glitterbaas meer ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@glitterbaas.nl met daarin; je naam, je adres, je klantnummer, reden van opzegging en laatste datum van ontvangst. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail, en dan zetten wij je abonnement stop. Hier ontvang je een aparte mail van als dit verwerkt is.

Levering.

Hoe worden de pakketten geleverd?

Al onze pakketten worden verzonden met PostNL, en het duurt 1-2 werkdagen voordat ze bij jouw thuis worden afgeleverd nadat je ze besteld hebt.

Naar welke landen verzenden we de pakketten?

Momenteel is het alleen nog mogelijk om binnen Nederland te bestellen en te verzenden.

Betaling.

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Glitterbaas kun je op de volgende manieren betalen;

 

Ideal

Makkelijk betalen met Ideal.

 

Creditcard

Als je je bestelling verstuurt geef je je creditcardgegevens op en de creditcardonderneming voert een bevoegdheidscontrole uit. Als je bent goedgekeurd als bevoegd kaarthouder wordt de transactie automatisch uitgevoerd en het bedrag van je rekening afgeschreven.

 

Paypal

Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar de website van de onlineprovider PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen moet je daar geregistreerd zijn of je laten registreren, je moet je legitimeren met je inloggegevens en de betaalopdracht bij ons bevestigen. Als de bestelling via Glitterbaas is gedaan, vragen we PayPal om de betaaltransactie te starten. De betaaltransactie wordt daarna automatisch uitgevoerd door PayPal. Daarover ontvang je verdere informatie tijdens de bestelprocedure.

 

Apple Pay

Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Je hoeft niet meer te zoeken naar je portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.

 

SEPA-incasso

Als je een abbonement afsluit bij Glitterbaas kun je ervoor kiezen om maandelijks de termijn van je rekening te laten afschrijven. Heel handig, hoef je daar niet meer over na te denken!

Wanneer wordt het geld van mijn rekening afgeschreven?

Bij betaling via PayPal, iDeal of met een creditcard wordt het bedrag direct bij bestelling afgeschreven. Voor abonnementen wordt het maandelijkse bedrag op de twintigste van elke maand afgeschreven. Kijk hiervoor ook bij abonnementen.

Retour/Klacht.

Ik heb een verkeerde levering/beschadigd pakket ontvangen - Wat moet ik doen?

Meld eventuele fouten binnen redelijke tijd nadat je deze hebt vastgesteld of had kunnen vaststellen. Als een artikel is beschadigd of anderszins niet correct is, vervangen we het natuurlijk kosteloos door een nieuw artikel.

Bel ons op het nummer +31 6 45458733 of mail ons via info@glitterbaas.nl
Als je ons mailt, vergeet dan niet om je onderwerp, klantnummer en volledige naam- en adresgegevens te vermelden zodat wij je in ons klantenregister kunnen vinden.

Hoe retourneer ik een pakket?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het eerste pakket heeft ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wenst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing dat je de overeenkomst wenst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de leveringskosten voor de heenzending niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij het pakket hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je het pakket hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient het pakket onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je het pakket terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je kunt jouw pakket gratis retourneren. Voor het gratis retourneren van jouw pakket heb je wel een etiket nodig die je kunt krijgen bij onze klantenservice. Stuur hiervoor een e-mail naar info@glitterbaas.nl of bel ons op telefoonnummer +31 6 45458733. We sturen het etiket voor het retourpakket dan voorgeprint naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Plak het etiket op het pakket en lever het pakket in bij een verzendpunt van de pakketpost. Onze klantenservice kan je helpen bij het vinden van het dichtstbijzijnde verzendpunt.

Je kunt ook op eigen initiatief of via een andere vervoerder het pakket terugsturen. In dat geval komen de kosten van retour voor jouw eigen rekening.

Ons retouradres
Vijfherenstraat 48, 2101XR Heemstede, Nederland.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Oplossen van geschillen

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via info@glitterbaas.nl. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.
Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je hier.