Over Glitterbaas

Wat is Glitterbaas?

Glitterbaas is de leukste online webshop voor originele, complete knutselpakketten mét glitters. Zonder moeite direct ontspannen en creatief met glitters. Glitterbaas sluit aan bij de behoefte van kinderen om te knutselen en creatief bezig te zijn. Glitters zijn hip en sluit aan bij de populaire trend diamond painting. Met een Glitterbaas heb je een uniek pakket in handen wat niet alleen leuk is om te maken, maar ook goed te gebruiken als wanddecoratie. Tevens verkoopt Glitterbaas ook originele losse glittermixen in diverse kleuren en leuke feestpakketten voor kinderfeestjes. Ga snel kijken en winkelen in onze webshop. Veel plezier!

Wie zijn wij?

Glitterbaas mama

Angelique

Bedenker en eigenaar van Glitterbaas.

Naast bedenker en eigenaar van Glitterbaas is Angelique ook moeder van Benjamin en Thomas en kunstenaar van eigenzinnige 'glitterkunst'. Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als 'de knutseljuf', heeft ze de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen met Glitterbaas.
Glitterbaas baby

Benjamin

Zorgt voor vertraging.

Zorgt met enige regelmaat voor vertraging van de verzending dmv middagdutjes. Vind het vooral heerlijk om met de handjes door de glittermix te gaan.
Glitterbaas zoon

Thomas

Marketing en Social Media

Thomas word voornamelijk gebruikt als model en proefkonijn voor de nieuwste Glitterbazen. Ook word zijn mening gebruikt voor de nieuwste glitters en de mooiste ontwerpen.
Glitterbaas zus

Liselotte

Design & Product

Liselotte is van alle markten thuis. Ze ontwerpt niet alleen Glitterbaas, ze maakt ook de voorbeelden en heeft al heel wat nachtjes ''geglitterd''.
Glitterbaas zus

Faye

Communicatie & Product

Naast de communicatie van Glitterbaas, kan Faye ook nog eens onwijs goed Glitterbazen! Ze helpt dan ook om alle Glitterbazen te laten stralen.
Glitterbaas oma

Jessie

Administratie

Jessie houd zich bezig met de administratie van Glitterbaas. Daarnaast red ze af en toe levens door de beste oma te zijn die er bestaat. Thomas en Benjamin zijn dan ook blij met zo'n leuke oma.